SAPANCA'DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI

GÜNCEL

SAPANCA'DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI

Sapanca'da protokol, belediye ve siyasi partilerin bayramlaşma programları bayramın 2'nci günü gerçekleşti.

PROTOKOL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Sapanca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma Sosyal Destek Merkezi Çay Bahçesi'nde gerçekleşti. Programa Sapanca Kaymakamı Ali Ada'nın izinli olması sebebiyle Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, İlçe Jandarma komutanı Birol Ustaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programın konuşan Başkan Yılmazer, "Daha uzun yıllar birlikte bayram Allah nice kurban bayramlarını bu şekilde birlik ve beraberlik içinde kavuşmayı nasip etsin" dedi.

Kurban Bayramı'nın tüm dünya Müslümanları için önemli bir bayram olduğuna dikkat çeken Kaymakam Yazıcı ise, "Güzel bir ülkede ve coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada yaşamanın ise hiç kuşkusuz bir bedeli var. Bayramlarda olduğu gibi her zaman birlik ve beraberliğimizi sürdürerek daha güçlü olacağız. Bugün huzur içerisinde yaşıyorsak bu birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi" diye konuştu.

BELEDİYE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Sapanca Belediyesi'nde düzenlenen program başkanlık makamında gerçekleşti. Programa AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Tüm misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Yılmazer, bayramlarını kutladı.

AK PARTİ

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Can Cengiz Çetin, İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.