MALİ MÜŞAVİRLER SAPANCA'DA TOPLANDI

GÜNCEL

MALİ MÜŞAVİRLER SAPANCA'DA TOPLANDI

Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın, 'Muhasebe Haftası' nedeniyle hazırladığı yemek ve ödül gecesi Sapanca’da yapıldı.

Yemekli gecede, mali müşavirliğinde 25 ve 35 yılını dolduran üyelere ödül ve plaket verildi.

Sapanca Öz-kum Tesislerinde gerçekleştirilen program öncesi yenilen yemeğin ardından, oda tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konulu kısa film izlendi. Gecede, mesleğe yeni başlayan meslek mensuplarına ruhsatları verilirken, ayrıca 25 ve 35 yılı dolduran meslek mensuplarına da ödülleri takdim edildi. Meslek'de 28 yılını doldurmuş, en genç Mali Müşaviri olan Nurettin Subaşı da gece'de ödülünü aldı.

Geceye, Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı Ülkü Sönmez, Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, Sakarya SMMMO Başkanı Selahattin Çakırsoy, Sakarya SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Eskişehir, Kocaeli, Bolu, Bilecik, Yalova SMMMO başkanları, çok sayıda meslek mensubu ve aileleri ile davetliler katıldı. Sapanca'da düzenlenen gece, aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile aynı günde olduğu için oda tarafından Dünya Kadınlar Günü konulu kısa film izletilerek geceye katılan bayan davetlilere oda tarafından gül taktim edilerek, Kadınlar Günü kutlandı.