AK PARTİLİ KADINLAR SAPANCA’DA TOPLANDI

SİYASET

AK PARTİLİ KADINLAR SAPANCA’DA TOPLANDI

AK Parti Sakarya Kadın Kolları İlçe Kadın Kolları Başkanları toplantısı Sapanca ilçesinde yapıldı.

AK Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik misafirliğinde toplanan ilçe kadın kolları başkanları Sapanca Gölü kenarında bulunan Özkum tesislerinde bir araya geldiler.

Kahvaltıya Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Sapanca Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ve 16 ilçenin kadın kolları başkanları katıldı.
Kahvaltı sırasında konuşan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu; "Bizleri burada misafir eden Sapanca Kadın Kolları Başkanımız Günnur Çeliğe, İlçe Başkanı Sayın Nazmi Bostancıya ve Sapanca Belediye Başkanı Sayın İbrahim Uslu'ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sapanca'nın benim için önemi çok farklı, babaannem Sapanca'da doğdu büyüdü yani bir yandan Sapancalı sayılırım" dedi.

Kahvaltı sonrası yapılan toplantıda Kavasoğlu genel merkezin üye çalışmalarına verdiği önemi dile getirdi. Kavasoğlu; "Başbakanımızın da dediği gibi seçim sandıkta kazanılır, bu sebeple ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları olarak üye çalışmalarına önem vermeliyiz, bunun yanında sandık görevlilerini sandık sayılarına göre doğru tespit edip doğru bir şekilde görevlendirmeliyiz. Bu konuda bizlere düşen görev, üye çalışmalarını hızlandırmak ve elimizden geldiğince üye sayımızı arttırmaktır. İlçelere fidan dikme çalışması yapıyoruz. Sapanca Meslek Yüksek Okulu bize 10 bin fidan hediye etti. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü ile koordine olduk. Onlarda fidan yardımı yapacaklar ve ilçelerde fidanların dikilmesi konusunda her türlü desteği sağlayacaklar. İlçelerde yapılacak bu etkinliğe her ilçe yer ve tarih konusunda tespitlerini yapsınlar. İl kadın kolları olarak, Orman Bölge Müdürlüğü'nün de desteğiyle, ufak bir etkinlik dahilinde fidanları dikilmesini sağlarız. Önümüzdeki günlerde Suriye'ye yardım programı planlıyoruz, İl başkanımızla, Büyükşehir belediye başkanımızla gerekli görüşmeleri yaptım. Destek olacaklarını söylediler, İHH ile görüşerek bu konuda yardım talebimiz olacak. Şuanda hazırlık aşamasındayız, önümüzdeki günlerde gerekli açıklamaları yapacağız" dedi.
Yapılan toplantı sonrasında üye yapma çalışmalarında en çok üye yapan ilçe başkanına çiçek takdim edildi. İl kadın kolları başkanı ve ilçe başkanları Sapanca Gölü kenarında bir süre sohbet ettikten sonra Sapanca'dan ayrıldılar.