CHP SAPANCA KADIN KOLLARI ESKİŞEHİR’E GEZİ DÜZENLEDİ

SİYASET

CHP SAPANCA KADIN KOLLARI ESKİŞEHİR’E GEZİ DÜZENLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'i ziyaret eden CHP Sapanca kadın kolları üyeleri kentin pek çok noktasını gezme fırsatı buldu.

CHP'li kadınlar Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Gönüllüleri'nin rehberliğinde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kent Park, Haller, Atlıhan, Odunpazarı Evleri gibi şehrin güzide mekanlarını ziyaret etti. Kadınlar ziyaret çerçevesinde Eskişehir'in simgesi olan çiböreği yedi, ayrıca Porsuk'ta tekne turu yaptı.

Günübirlik kısa gezintide her fırsatta Eskişehir'e hayranlığını dile getiren CHP Sapanca Kadın Kolları Başkanı Emel Bircan, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür etti.

Başkan Bircan, "Biz Eskişehir'i bozkırın ortasında kalan kurak bir şehir bilirdik. Değişim rüzgarlarını çok duyduk, ama şimdiye kadar görme imkanı bulamamıştık. Görünce anladık ki, bozkır Eskişehir gerçekten cennet olmuş. Başkan Yılmaz Büyükerşen'e böyle bir şehir ortaya çıkarttığı için çok teşekkür ederiz" dedi.

Sapanca ile Eskişehir'i de kıyaslayan Bircan, "Bizim Sapanca pek çok doğal güzellilerini bile değerlendiremiyor. Bizim belediyemizin bu konuda ufku kapalı. Gölümüz olmasına rağmen bir plajımız yok. Eskişehir'de göl yok, deniz yok ama plaj var" diye konuştu.

Ziyaretleri boyunca Sapancalı kadınlara eşlik eden EBB Gönüllüleri,Eskişehir hatırası birer lületaşı hediye etti.