OYA ARAPOĞLU ADAYLIK İÇİN İLK ADIMI ATTI! GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

SİYASET

OYA ARAPOĞLU ADAYLIK İÇİN İLK ADIMI ATTI! GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Şehir Plancıları Odası Sakarya Temsilcisi Oya Arapoğlu görevinden istifa etti.

2014 yılında yapılacak yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla görevinden istifa ettiğini belirten Arapoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"19 Mayıs 2012  tarihinde yapılan Şehir Plancıları Odası Sakarya İl Temsilcilik seçimlerinde meslektaşlarımın teveccühü ile Temsilcilik görevine seçildim. Temsilcilerin görev ve yetki alanına giren Şehircilik ve Planlama konularında tarafsız olarak  görevimi yerine getirmeye çalıştım. Mesleki alanımıza giren projeleri  teknik ve bilimsel olarak, insan hakları ve hukuk çerçevesinde değerlendirip  kamuoyuyla paylaşmayı görevim ve  sorumluluğum olarak benimsedim. Sakarya'da yetişmiş bir şehir plancısı olarak  kentlerimizin planlı, düzenli, sağlıklı  gelişmesini, yaşanabilir yerleşmeler oluşmasını hedeflemekteyim. Bunu gerçekleştirebilmek için sadece planları hazırlayan değil aynı zamanda karar verici konumda yer almak gerektiği inancındayım.

Bu maksatla 2014 yılında yapılacak yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla temsilcilik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Görevim  sırasında bana destek veren  tüm meslektaşlarıma, mesleki alanımıza giren konuları bizlerle paylaşan  kamu kurumlarına, çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşmamızı sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederim.

Görevi benden sonra devralacak meslektaşıma başarılar dilerim"