AİLE HEKİMLERİ SAPANCA'DA TOPLANDI

GÜNCEL

AİLE HEKİMLERİ SAPANCA'DA TOPLANDI

AHEF (Aile Hekimler Dernekleri Federasyonu) Eğitim Komisyonu tarafından hazırlanan Malpraktis ve Aile Hekimliğinde Hukuksal Ortak Akıl projesi kapsamında Sapanca’da toplantı düzenlendi.

Kocaeli ve Sakarya Aile Hekimleri Dernekleri işbirliği yapılan toplantı başarı ile sonuçlandı. Toplantıya  Ahef Başkanı Murat Girginer , Ahef 2. Başkanı Halil Aktaş , Ahef Mali Koordinatörü Şenol Atakan, Ahef Avukatı Arda Aşık, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Şevki Sözen, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi  FTR Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Alp Çetin  konuşmacı olarak katıldılar. Toplantıya 88 aile hekimi katildi

Toplantının formatı Aile Hekimliğinde hekimlerin karşısına çıkan problemler üzerine kuruldu. Prof. Dr. Şevki Sözen özellikle ehliyet raporları, işe giriş raporları ve sporcu sağlığı raporları konusunda daha dikkatli okunması gerektiğini ve hekimlerin öncelikle kendilerini korumaları gerektiğinden  bahsetti.

AHEF Eğitim Komisyonu Genel Sekreteri ve Sakarya Aile Hekimleri Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Rıdvan Karagöz toplantının çok güzel geçtiğini belirterek toplantıya katılan konuşmacılar ve hekimlere teşekkür ettiğini ifade etti.