FOTOĞRAF DÜNYASININ ÜNLÜLERİ SAPANCA’DA

GÜNCEL

FOTOĞRAF DÜNYASININ ÜNLÜLERİ SAPANCA’DA

Fotoğraf dünyasının ünlü isimleri, yeni samsung smart cameralar ile Sapanca’da buluştu.

Samsung'un yeni smart camera 2.0 özellikleriyle donatılmış, smart fotoğraf makinelerinin tanıtımı Atlas Dergisi ile birlikte düzenlenen outdoor etkinliğiyle Güral Sapanca'da gerçekleştirildi.

Samsung ve Atlas ekipleri dışında profesyonel fotoğrafçılar, basın ve fotoğrafa meraklı isimlerin katıldığı etkinlikte katılımcılar Samsung'un yeni Smart Camera 2.0 özellikleriyle donatılmış kamerasını test etme şansı yakaladılar. Samsung NX300' ü deneyen konuklar, 1/6000 enstantane hızı ve saniyede 8.6 karelik sürekli çekim modunu kullanarak offroad sırasında etkileyici kareler elde ettiler. Konuklar doğayla iç içe keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Düzenlenen offroad ve doğa gezisinde birbirinden güzel fotoğraflar çeken katılımcılar. Smart fotoğraf makinelerinin Wİ-Fi bağlantısı özelliği sayesinde çektikleri fotoğraftan anında sosyal medya üzerinden paylaştılar. Tanıtılan smart fotoğraf makineleri, kullanım pratikliği sunan gelişmiş özellikler ve yüksek performansı bir araya getiriyor, çekilen fotoğrafları anında paylaşmayı mümkün kılıyor.