PARTİ SAPANCA İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

SİYASET

PARTİ SAPANCA İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Parti Sapanca İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıya Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Kadın ve Gençlik Kolları ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı açılışında konuşan İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, yürütülen sandık esaslı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bostancı, "Şu anda teşkilatın toplam üye sayısı 3 bin 183, mahalle yönetimlerini yüzde 100 tamamladık. Ana kademe sandık görevlileri yüzde de 100, sandık yönetimi kadın kolları yüzde 93.54'e ulaştı. Gençlik kollarının sandık yönetimi sistemsel kaynaklı üyelerin girişi yapılamadı bu ayın sonunda tamamlanacak.  Sandıkta görev alacak asil ve yedek üyelerin yanı sıra yüzde 75'i tamamlandı. Sonuç olarak 432 görevliden 349'u tamamlandı" dedi. Bostancı konuşmasının devamında ilçe teşkilatının katıldığı programlar hakkında bilgiler verdi.

Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ise,"Kadın Kolları olarak geçen toplantımızdan bu yana hıdrellez ve bahar şenliği düzenledik. Bu etkinliğimizi geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Spastik engelliler derneğine katkı sağlaması amacıyla bir kermes düzenledik ve bu kermesten gelen gelirleri derneğe bağışladık. Anneler günün de bir engelli annesini yılın annesi seçerek plaket verdik. Kırkpınar'da yaptığımız çalışmalar sonucu 40 kişiyi Ak Parti saflarına kattık. Etkinliklerimiz planlı bir şekilde devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmasında Sapanca Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı İbrahim Uslu konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Çalışmalarımız tam sürat devam ediyor. Bir yandan siyaset, bir yandan belediye çalışmaları hızlanıyor. Bugün esnaf ziyaretlerinde olumlu sonuçlar aldık, vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun. Bu ayın sonuna kadar asfalt çalışmasını bitirerek Yüzevler'de çalışmalarımızı sonlanmış olacağız. Doğal gazın gelmesiyle yeni mahallede bozulan parkeleri onaracaktık fakat söküp en baştan yapılmasına karar verdik. Yüzevler'de ki Spor kompleksi Haziran ayı ortalarında tamamlanmış olacak sonrasında açılışını yapacağız. Seyir terasında hukuki süreç sonuçlandı. Ya ihaleye çıkacağız ya da kendimiz yapacağız. Çarşı orta göbek kamulaştırma ile ilgili üç tanesinin mahkeme kararı geldi. Süreç ilerliyor son noktadayız. Sapanca AVM'de çalışmalar son sürat ilerliyor ikisini birlikte açılış yapacağız"

Konuşmalar sonrası soru cevap bölümüne geçilen toplantı basına kapalı olarak devam etti.