SAPANCA MYO'DAN ANLAMLI PROJE

GÜNCEL

SAPANCA MYO'DAN ANLAMLI PROJE

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksek Okulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü Öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi.

Düzce İli Gölyaka İlçesi Aksu Köyünde Bölüm Başkanı Nurettin Kartal ve Öğretim Görevlisi Recep Özkır nezaretinde Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında engelli bireyler ile birlikte fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdular. 
Yapılan Etkinlikte Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkan Yardımcısı Selim Özen, Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Sarıkaya, Gölyaka Görmeyen Engelliler Beyaz Baston Derneği Başkanı İsmail Kardüz, dernek üyesi engelliler, Aksu Köyü Muhtarı Haluk Atilla ve Köy Halkı ile birlikte ağaç dikimi gerçekleştirildi.
Üniversite Öğrencileri ağaç dikiminin önemi ve ağaçlandırma konusunda örnek çalışma içinde sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini ifade ederek etkinliğin gerçekleşmesine büyük katkısı olan sınıf temsilcisi Nagihan Balcı ağaç dikimine katkısı olan herkese teşekkür etti.
Gölyaka İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksek Okulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölüm Başkanı Nurettin Kartal, Öğretim Görevlisi Recep Özkır ve Peyzaj Bölümü Öğrencilerini makamında misafir ederek; "İlçemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde ağaç dikimi çok önemlidir. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Bölüm Başkanı Nurettin Kartal yapılan ziyarette Köy Halkının misafirperverliğinden ötürü Öğrencileri adına Aksu Köyü Muhtarı Haluk Atilla'ya teşekkür etti.
Muhtar Haluk Atilla da Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksek Okulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü Öğrencileri ve Öğretim Üyelerine teşekkür ederek Köylerinde yapılmış olan Ağaç dikiminden dolayı memnuniyetini ifade etti.