TEMREN VE OYUNCULARI KOŞUYU ZİYARET ETTİ

SPOR

TEMREN VE OYUNCULARI KOŞUYU ZİYARET ETTİ

Türkiye Basketbol Federasyonu Sakarya İli Sapanca ilçesi 12 Dev Adam Basketbol Spor Okulu antrenörü Funda Temren ve oyuncuları, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Salih Koşu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarete TBF Sakarya İl Temsilcisi Alpay Alev de eşlik etti. Sapanca 12 DABO antrenörü Funda Temren, "3 yıla yakındır ilçemizde spor okulu faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Sporcularımıza basketbolu sevdirmek, sporla iç içe olmalarını sağlamak ve geleceğin birer basketbol yıldız adayı olmalarına yardımcı olmak adına üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma çabasındayız" dedi. Antrenör Funda Temren kendilerine her daim destek olan Altyapı Faaliyetleri Müdürü Samer Şenbayrak'a teşekkürlerini dile getirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ise 12 Dev Adam Spor Okullarının büyük bir altyapı projesi olduğunu, bu spor okullarından nice yıldızlar yetiştiğini, basketbol sporunun gelişmesine Türkiye'de büyük katkıları olduğunu ve her zaman spor tesislerinin kapılarının 12 DABO faaliyetlerine açık olduğunu dile getirdi.

Buluşmaya eşlik eden Sakarya İl Temsilcisi Alpay Alev, 12 DABO illerdeki basketbol altyapı faaliyetlerine büyük katkıları olduğunu, değişik yaş gruplarından bir çok sporcunun yetiştiğini ve önümüzdeki aylar içerisinde Sapanca ilçesi dışında Sakarya ilindeki bir kaç ilçenin de bu büyük oluşumda yer alabileceğini bu doğrultuda çalışmaların yapıldığını dile getirdi.