EGE LEZZETLERİNİN NİSAN AYINDAKİ ADRESİ NG GÜRAL SAPANCA

GÜNCEL

EGE LEZZETLERİNİN NİSAN AYINDAKİ ADRESİ NG GÜRAL SAPANCA

NG Güral Sapanca Wellness Convention, bahara Ege lezzetleriyle "merhaba" diyor. NG Güral Sapanca'da bulunan Farina Restoran ve Gardenya Restoran'da nisan ayı boyunca Ege'ye özgü tatlar, yemyeşil doğayla bütünleşecek.

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, nisan ayını Ege'den tatlarla lezzetlendiriyor. NG Güral Sapanca'da bulunan Farina Restoran ve Gardenya Restoran'da iki ayrı Ege menüsü baharın başladığı bu günlerde konukları karşılıyor. 

Farina Restoran'da Ege otlarıyla hazırlanan pide ve salatalar, nisan ayının akıl çelen tatlarını oluşturuyor. Ebegümeci ve yumurtalı pide, ısırgan otlu ve beyaz peynirli pide ile kavrulmuş arapsaçı otu ve taze soğanlı pide Farina Restoran'da denenmesi gereken alternatiflerin başında geliyor. Daha hafif lezzetler arayanlar için ise haşlanmış Ege otları salataları enfes seçenekler oluşturuyor. Cibes otu salatası, yoğurtlu ısırgan otu salatası, hardal otu salatası ve karışık Ege otları salatası şefler tarafından özenle hazırlanarak servis ediliyor.

Gardenya Restoran'da ise tam bir Ege havası esiyor. Zeytinyağlı şevketi bostan, zeytinyağlı ebegümeci, arapsaçı kavurması, ızgara levrek ve ızgara çipura Gardenya'nın başı çeken nisan lezzetlerini oluşturuyor. Ayrıca haşlanmış Ege otlarıyla hazırlanan salatalar da menüye eşlik ediyor.

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, Ege lezzetleriyle kapılarını bahara açıyor.