DAMLA DOĞAL KAYNAK SUYU SAPANCA FABRİKASINA TSE MARMARA BÖLGESİ JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

GÜNCEL

DAMLA DOĞAL KAYNAK SUYU SAPANCA FABRİKASINA TSE MARMARA BÖLGESİ JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Damla Doğal Kaynak Suyu Sapanca fabrikası kalite konusundaki başarılı çalışmaları nedeniyle TSE Kalite Ödülleri kapsamında Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü

Damla Doğal Kaynak Suyu Sapanca fabrikası sürdürülebilir kalite anlayışı, standardizasyon ve kalite alanındaki başarılı çalışmaları nedeniyle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Marmara Bölgesi'ndeki kurum ve kuruluşlara verilen TSE Kalite Ödülleri kapsamında Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde düzenlenen ödül töreninde Sapanca fabrikası Kalite Güvence Mühendisi Dilek Taylan ödülü kabul etti. Jüri Özel Ödülü uluslararası kalite standardı sertifikalarından en az 4 tanesini almış olan kurum ve kuruluşlara veriliyor.

Dünya Standartlarında Kalite

Türkiye'nin Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Avrupa Birliği Yönetmeliği'ne uygun ilk su markası olan Damla Doğal Kaynak Suyu'nun kalitesi, zorunlu kalite parametrelerinin 4 katı sayıda, tam 314 ayrı parametre ile kontrol ediliyor.

Sapanca, Bursa ve Köyceğiz'de 3 farklı doğal kaynaktan en son teknolojiyle tamamen hijyenik olarak el değmeden doldurulan Damla Doğal Kaynak Suyu, tüm dolum tesislerinde sağladığı yüksek kalite ile aşağıdaki sertifikalara sahip bulunuyor:

-TSE-ISO-EN 9001 – 2008 Kalite Yönetim Sistemi,

-TSE-ISO-EN 22000 ve TSE-FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri,

-TSE-ISO-EN 14001 – 2004 Çevre Yönetim Sistemi,

-TSE-ISG-OHSAS TS18001 – 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi 

-ISO 50001 enerji yönetim sistemi

-TS 266 ürün kalite belgesi

-FSCC 22000-1 gıda güvenliği Yönetim Sistemi