SAPANCA GÖLÜ’NE ALTERNATİFLER ÜRETİYORUZ

GÜNCEL

SAPANCA GÖLÜ’NE ALTERNATİFLER ÜRETİYORUZ

SASKİ personel buluşması etkinliğinde bir konuşma yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şu an 650 bin kişiye yapmış olduğumuz hizmeti, suya gönlümüzü katarak bütün il sınırlarına ulaştıracağız. SASKİ olarak 2014’e hazırız” dedi.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) '7'nci Personel Buluşması' Erenler Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kent Orkestrası'nın konseriyle başlayan programa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Başkan Danışmanları, BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, SASKİ üst yönetimi, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve SASKİ personeli katıldı. Toplantıda konuşan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Yaşayan her canlının, varlığını sürdürebilmesini borçlu olduğu mübarek bir varlığa, suya hizmet ediyoruz. Fuzuli'nin Su Kasidesinde ve Ustad Necip Fazıl'ın Sakarya Türküsü şiirinde, insan hayatı su ile özdeşleştirmiştir. İşte biz de, şairlerin şiirlerinde ifade ettiği bu anlayışın aşk ve derinliğini hissederek, bize yüklediği anlamını hissederek en iyi hizmeti üretmenin derdindeyiz." diye konuştu.

1999 Marmara Depremi'nde yerle bir olmuş bir şehrin altyapısını yeniden inşa ederken, bu ruhla çalışan ekibin bugün ve gelecekte hep bu anlayışa sahip olacağına inandığını söyleyen Rüstem Keleş, "Su yönetimi anlamında Osmanlı coğrafyasının güzel bir örneği olan bu güzel şehrin, bugününü ve geleceğini dev yatırımlarla inşa eden SASKİ ailesi çalışanlarına özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Bugün Sakarya'da, Türkiye'nin en gözde arıtma tesisini inşa ederken, şehrimizin en ücra köşelerindeki musluklara birinci sınıf suyu ulaştırırken bu gururu yaşamaktayız. Hidroelektrik Santrali inşa ederken, Sapanca Gölü'ne alternatifler üretirken bu derinliği yaşıyoruz" dedi.

SASKİ ailesi olarak insanlara su hizmetlerini gönüllerini katarak götürdüklerini ifade eden Rüstem Keleş, "Bu duygularla gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımları hayata geçirirken, hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemeyen ve bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na özellikle teşekkür ediyorum. 2014'te büyükşehir sınırları il sınırlarına çıkıyor. İnşallah, şuan 650 bin kişiye yapmış olduğumuz hizmeti, bütün il sınırlarına ulaştıracağız. Bu anlayışla bu hizmet ruhuyla hizmet edeceğiz. Bu duygular bizi besleyen pınarlar olacak" dedi.
Rüstem Keleş'in konuşmasının ardından Sosyolog Yusuf Özkan Özburun, 'Etkili iletişim ve motivasyon' konulu bir seminer verdi. Seminer sonunda emekli olan personele plaket ve hediye takdimi yapıldı.