ECEVİT KELEŞ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

SİYASET

ECEVİT KELEŞ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, yarın düzenlenecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

İl Başkanı Ecevit Keleş yayınladığı mesajında,"24 Mart 2013 Pazar günü düzenlenecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na katılacak tüm öğrencilerimize canı gönülden başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi eğiten öğretmenlerimize, evlatlarının iyi bir eğitim alabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ebeveynlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Sınavda yeterli başarı gösteremeyecek öğrencilere umutlarını yitirmeden, başları dik bir şekilde geleceğe bakmalarını söyleyen Ecevit Keleş, açıklamasının devamında ise "Bizim için her genç kardeşimiz, yarınlarımızın temelidir. Bugün her ne kadar eşit şartlarda eğitim alamamış ve adeta birbiriyle yarıştırarak sonuç almaya çalışılan bir eğitim düzeninde olsalar da, öğrencilerimiz bilmelidirler ki, hiçbiri bizim için bir sınavdan ibaret değildir. Türkiye'nin aydınlığı, gençlerimizin geleceğe bugünden umutla bakmalarıyla gerçekleşebilir. Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na girecek tüm öğrencilerimize yürekten inanıyor, vatan, millet ve aileleri için hayırlı sonuçlara ulaşmalarını temenni ediyorum" sözlerine yer verdi.