SAADET PATİSİ SAPANCA'DA SEÇİM STARTI VERDİ

SİYASET

SAADET PATİSİ SAPANCA'DA SEÇİM STARTI VERDİ

16 ilçenin köy ve mahallelerine tanıtım ziyaretleri yaptıklarını vurgulayan İl Başkanı Eyüp Yıldırım, oluşturdukları ekiplerle yeni üye çalışmaları da yaptıklarını belirtti.

Yıldırım;''Milli Görüş Belediyeciliği Kazanacak..''

Sapanca İlçe Başkanı Süleyman Pulat nezaretinde ilçe merkezi ve köylerini ziyaret eden SP Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, neden Saadet Partisi'nin iktidar yapılması gerektiğini ve bunun zaruret gerekçelerini anlatarak, terörü ancak Milli görüşün çözebileceğini söyledi. Kahvehane sohbetlerinde konuşmasına şöyle devam etti; 

''Biz iktidar olsaydık BOP projesi diye bir proje olmayacaktı. Suriye ile ilişkilerimiz bu duruma gelmeyecekti. Çare D-8 projesinde ve çare Milli görüşte yani sizlerde?''
Sapanca İlçe Teşkilatı'nca tertip edilen halkla buluşma programına katılan İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ilçe taramalarında yerel seçim hazırlıklarına da ağırlık verdiklerini belirterek ''İlçeler de belediye başkan aday adaylarımız temayül yoklamalarla belirlenmeye başlamıştır. Siyasi İşler Başkanı Ahmet Manav ilgili komisyonla çalışmaları bizzat yerinde takip etmektedir. Önümüzdeki aylarda konuyla ilgili kamuoyuna detaylı bilgiler verilecektir.'' diyerek yerel seçim startını verdiklerini söyledi. 
Sapancalı vatandaşın ilgisinden oldukça memnun kalan İl Başkanı Eyüp Yıldırım, halkın sorunlarını dinledi ve çözün yollarını anlattı. Yıldırım, ''Milletimizin Refah-yol döneminde olduğu gibi, teveccühünü tekrar kazanmak istiyoruz. Medya ve TV'ler bizi anlatmıyor ve bizde ilçe ilçe gezerek Saadet'i halkımıza hatırlatıyoruz. Sizlerde geçmişte yaptıklarımızı hatırlayarak, gelecek yerel seçimlerde desteğinizi esirgemeyin.'' diye Sapancalı halka seslendi. Belediyelerin plansız, programsız, sadece makyaj yaparak günü kurtarma peşinde koştuklarını söyledi. Yıldırım; ''Araç sayısı arttı, ama yollar yetersiz kaldı. En temel belediye hizmetlerinde büyük eksiklikler devam ediyor.'' dedi.