KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ  SAPANCA'DA BAŞLIYOR

GÜNCEL

KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ SAPANCA'DA BAŞLIYOR

NG 23 Nisan Bahar Klasik Otomobil Rallisi 20-21 Nisan tarihlerinde NG Güral Sapanca Wellness Convention'dan start alacak.

En yenisi 1978 model olan 40 otomobilin yer alacağı ralli, ünlü isimlerin katılımıyla renklenecek. Ralliye katılmak için son tarih ise 15 Nisan.

Türkiye'nin ilk Klasik Otomobil Sivil Toplum Örgütü olan Klasik Otomobil Kulübü'nün organize ettiği, NG Hotels & Resorts'ün sponsorluğunda gerçekleşecek, NG 23 Nisan Klasik Otomobil Bahar Rallisi, 20 – 21 Nisan tarihlerinde NG Güral SapancaWellness & Convention'dan start alıyor. Yaklaşık 250 km'lik parkurda, NG Güral Sapanca'da start alan toplam 40 otomobil, ilk gün Kerpe'de, ikinci gün ise Taraklı'da en iyi olmak için yarışacak.

Ralliye katılan 40 otomobilden en yenisi 1978, en eskisi ise 1940 model… Klasik Otomobil Kulübü'nün üyesi olan Uğur Işık, Cengiz Artam,Nasuh Mahruki gibi ünlü isimler ve bu hobiye gönül vermiş isimlerin katılımıyla renklenecek olan ralli, 21 Nisan Pazar günü öğleden sonra NG Güral Sapanca Wellness & Convention'da yapılacak ödül töreniyle noktalanacak.

Ralliye katılım için başvuru 15 Nisan 2013 tarihinde sona eriyor. NG 23 Nisan Bahar Klasik Otomobil Rallisi'nde yerini almak isteyenler bu tarihe kadar, Klasik Otomobil Kulübü'ne mail ya da faks yoluyla başvurabiliyorlar.