UZUNKUM  YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU’NUN HAVADAN ÇEKİLMİŞ TANITIM VİDEOSU İLK KEZ..

GÜNCEL

UZUNKUM YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU’NUN HAVADAN ÇEKİLMİŞ TANITIM VİDEOSU İLK KEZ..

Sapanca Belediyesi, Uzunkum Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu projesi ile Ak Parti Belediyeleri arasında düzenlenen proje yarışmasına katıldı. Uzunkum Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nun tanıtım videosu ise ilk kez Sapanca.com.tr ‘de

Tamamı Sapanca Belediyesi tarafından finanse edilip yapılan, 2 bin 500 metre uzunluğundaki, Uzunkum Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu projesi Ak Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen proje yarışmasına katıldı. Proje hakkındaki sunum ve bilgiler Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı ve Bilgi İşlem Müdürü Gökhan Özyazıcı tarafından  Ankara'da bulunan AK Parti Genel Merkezine elden teslim edildi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Arıcı, "Projemizle çok iddialıyız, kendi dalımızda birinci olacağımıza eminim.  Bilindiği gibi gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında 2500 metre yürüyüş, bisiklet ve servis yolu, 100 araçlık 3 adet otopark, Piknik alanları, Fitness Spor Aletleri, Çocuk Oyun Grupları, Dinlenme alanları, Yüzme alanları, Meyve bahçeleri ve Olta balıkçılığı için cepler bulunmaktadır. Böyle güzel bir projenin ne bölgemizde nede başka bir bölgede benzeri olduğunu sanmıyorum. O sebeple birinci olacağımıza kesin gözü ile bakıyorum" dedi.

Proje için havadan çekilmiş tanıtım videosuna Video Link'imizden ulaşabilirsiniz.