OYA ARAPOĞLU, KENDİNİ ELEŞTİREN ZEKİ TOÇOĞLU’NA BAKIN NASIL CEVAP VERDİ

SİYASET

OYA ARAPOĞLU, KENDİNİ ELEŞTİREN ZEKİ TOÇOĞLU’NA BAKIN NASIL CEVAP VERDİ

Oya Arapoğlu, Zeki Toçoğlu’nun kendisi hakkında yaptığı eleştrilere Sosyal Paylaşım sitesi facebook üzerinde cevap verdi. Arapoğlu, ”Ne münasebet başkanımız boş salona hitap ederken kimin kazanacağını da biliyor...!!!!” diye yazdı

Oya Arapoğlu, Ak Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun kendini kastederek söylediği, "Kentsel dönüşümün başarısına açıkça karşı çıkamayanlar, yani aday olmuş, kazanma ümidi olmayınca böyle oluyor işte. Kazanacağı olsa o muhalefetteki hanımefendinin, ya yarın bir gün başıma gelir bende uğraşırım diye düşünecek. Ama bakıyor ki bu gidişle ebediyen seçim kazanamayacak, o zamana salla gitsin. Vatandaşları istismar et bilmem ne yap onu yap şunu yap" sözlerine sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yanıt verdi.

Arapoğlu, sitemiz tarafından yapılan haberi paylaştıktan sonra altına "Ne münasebet başkanımız boş salona hitap ederken kimin kazanacağını da biliyor...!!!!" ve "Yapılan kamuoyu araştırmalarını tersten okuyor sanırım..." yorumlarını yazdı.