ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 98. YILI KUTLANDI

YAŞAM

ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 98. YILI KUTLANDI

Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98’nci yıl dönümü Sapanca' da kutlandı.

Tören alanında Atatürk anıtına  çelenk konulması ve yapılan saygı duruşunun ardından Sapanca Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleşen programa geçildi.

Günün önemimi anlatan konuşmayı öğrenci Emel Sincar' ve Jandarma astsubay çavuş Hasan Şanlı yaptı. Gamze Çelik, Özgür Bozkurt, Gülçin Yiğit ve Ebru Kahraman adlı öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından , Şehit Albay Güneri Ekici Lisesi öğrencilerinin Cemal Karaağaç ve M.Özhan Bağdatlı yönetiminde hazırladığı ''Çanakkale Geçilmez'' aldı tiyatro oyununu büyük bir ustalıkla oynayan öğrenciler izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. İlçe Kaymakamı Osman Sarı program sonunda öğretmen ve öğrencileri kuliste tebrik etti. program çıkışında ise Şehit ALbay Güneri Ekici Lisesi öğrencileri tarafından programa katılanlara lokma tatlısı ikramı yapıldı.
 
Programa, Sapanca kaymakamı Osman Sarı, Garnizon Komutanı Hasan Dazkır, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sapanca ilçe Emniyet Müdürü Erdem Mali, Sapanca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doc.Dr Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Gerçek,Siyasi Parti temsilcileri, Daire müdürleri,Şehit ve Gaziler derneği üyeleri,Öğretim görevlileri, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.