SAPANCA MHP’DE 14 İSTİFA GELDİ BAŞKAN ARIKAN’IN DA İSTİFA EDECEĞİ ÖĞRENİLDİ

SİYASET

SAPANCA MHP’DE 14 İSTİFA GELDİ BAŞKAN ARIKAN’IN DA İSTİFA EDECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Sapanca MHP İlçe teşkilatında Pazar gecesi yapılan toplantıda 14 yönetim kurulu üyesinin istifası işleme kondu. Başkan Burhan Arıkan’ın da yarın istifasını İl Başkanlığına sunacağı iddia edildi.

İSTİFALARI 2 GÜN ÖNCE DUYURMUŞTUK

MHP Sapanca ilçe teşkilatında istifalar yaşanacağını 2 gün önce duyurmuştuk. Bu haberimiz sonrası bir çok kesimden istifa gelmeyeceği yönünde tepki aldık. Ancak daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi Pazar günü akşamı istifalar yaşandı. 29 Yönetim Kurulu Üyesinden 14'ü istifa etti.

İSTİFASI KABUL EDİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Ali Alper Dilmen , Hayri Aslan, Rasim Tanta, Yunus Kılıç, Mücahit Balkaya, İhsan Kaime, Hüseyin Aslan, Levent Şirin, Barış Özkan, Türker Serdaroğlu, Osman Karadağ, Ahmet Çetin ve henüz ismine ulaşamadığımız 2 yönetim kurulu üyesi.

BURHAN ARIKAN YARIN İSTİFASINI SUNACAK ?

Diğer yandan İlçe Başkanı Burhan Arıkan'ın yarın MHP İl yönetimi ile görüşeceği ve istifaları teslim etmesinin ardından kendisinin de istifa edeceği iddia edildi.

İŞTE İSTİFA OLACAĞINI YAZDIĞIMIZ O HABERİMİZ

MHP Pamukova ve Erenler ilçe teşkilatlarının istifasının ardından Sapanca ilçe teşkilatının da Pazar yada Pazartesi günü istifa edeceği iddia edildi.

Haber merkezimize partiye yakın kaynaklardan ulaşan bilgilere göre İlçe Başkanı Burhan Arıkan ve aralarında Yönetim Kurulu Üyeleri Berat Taner, Türker Serdaroğlu, Osman Karadağ, Levent Şirin, Muhammet Çetin, Barış Özkan ve Hüseyin Aslan'ın da bulunduğu bir grubun Pazar ya da Pazartesi günü istifa edeceği iddia edildi.

Bilindiği gibi daha öncede MHP Sakarya İl Teşkilatının görevden alınmasının sonrasında Yönetim Kurulu Üyeleri Hayri Aslan ve Ali Alper Dilmen istifa etmişlerdi.

Diğer bir iddia ise İl Yönetiminin görevden alınma sürecinden önce MHP Sapanca'nın ileri gelen bazı isimleri tarafından yeni bir yönetim oluşturmak için çalışma yürütüldüğü ve bu yönetimde ise Başkan olarak İlker Tanta'nın adı geçtiği.