EMITT FUARINA KATILANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

GÜNCEL

EMITT FUARINA KATILANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TUYAP’ta bu yıl 17’incisi gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılanlara teşekkür belgeleri Sapanca SASA Tesislerinde düzenlenen törenle verildi.

Törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özer, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Adapazarı, Serdivan, Karasu ve Akyazı Belediye Temsilcileri, İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, fuara iştirak eden özel sektör temsilcilerinden; Sapanca SASA Tesisleri, Köfteci İsmail, Elmas Garden Inn, Papillon Şekerleme ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü fuar görevlileri katıldı.

Vali Mustafa Büyük yaptığı konuşmasında; "EMITT Fuarı Türkiye'nin ve Dünya'nın sayılı fuarlarından biri. Fuarın, olumlu veya olumsuz katkılarını tartışmak mümkün. Ancak, turizmde iddianız varsa bu tür fuarlara katılmak gerekir. Eğer EMITT Fuarında temsil edilmeyen bir İl iseniz turizmde iddialı olduğunuz söylenemez. Bu nedenle her geçen gün farklı platformlarda, farklı yerlerde ilimizi tanıtmaya çalışıyoruz. EMITT Fuarı bunun simgelerinden biridir. Özellikle Ortadoğu'da önümüzdeki aylarda DUBAİ başta olmak üzere bu tür fuarlarda yer almalıyız. Ben bu yılki EMITT Fuarına verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan konuşmaların katılımcı kuruluşları teşekkür plaketleri Sakarya Valisi Mustafa Büyük tarafından verildi.