BAŞKAN ÖZEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Kariyer Buluşmaları" programı kapsamında Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Okul salonunda düzenlenen programda konuşanda Başkan Özen, Sapanca Belediyesi olarak gençliğe ve öğrencilere verdikleri desteğe devam edeceklerini ve bunu hep ön planda tutacaklarını söyledi.

"Sizler bizim geleceğimizsiniz her zaman hedeflerinizi yüksek tutun iyi çalışın ve her biriniz ileride güzel bir yerlere gelin. Biz her zaman sizin yanınızdayız" diyen Özen, "Siz gençler bizlerin yarınlarısınız. Sizler bir anlamda geleceğin anneleri, yani toplumu inşa eden kişiler olacaksınız. Kendinizi bu nedenle çok iyi geliştirin. Çok çalışın ve çok okuyun. Emin olun ki Allah çalışana karşılığını verir. Siz gençlerimizin gözlerindeki şu muazzam parıltıyı görüp de duygulanmamak mümkün mü? Şu gençlikle bir araya gelip de gurur duymamak mümkün mü? Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin" şeklinde konuştu.

Gençlerle mutlaka bir hayalleri olması önerisinde de bulunan Özen, "Hayaliniz olsun ve mutlaka o hayalinizin peşinde koşun. Özgüveninizi asla yitirmeyin. Özgüveniniz olursa başarıya ulaşırsınız. Her işinizi severek yapın. Sevmeden yapılan bir işten asla başarı beklemeyin" dedi.

Toplantıda, gençlerin tüm sorularını cevaplayan Başkan Özen, onların talep ve önerilerini not aldı. Belediye olarak eğitim alanında hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.

Programa; Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, Sapanca Belediye Meclis Üyesi Enes Serdar, Okul Müdürü Mehmet Ali Garip, Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.