MİLYONLUK ARAÇLARI İLE SAPANCA'YI  TERCİH ETTİLER

GÜNCEL

MİLYONLUK ARAÇLARI İLE SAPANCA'YI TERCİH ETTİLER

Modifiye araç tutkunlarından oluşan RhinoRun Kulübü üyeleri hafta sonu tatili için Sapanca Alfa Suites & Spa Otelde bir araya geldi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden üyeleri bulunan kulübün kurucusu Sertaç Kemiksiz ve eşi Yelda Kemiksiz organizasyon öncesi gidilecek olan bölgeye önceden giderek gerekli uygunluk araştırmalarını yaparak araç ve ailelere uygun olup olmadıklarını kontrol ettiklerini söyledi. Bir çoğu modifiyeli olan milyonluk araçlara özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Bazı gençler araçların başında hatıra fotoğrafları çektirdi. Bazı gençler ise modifiyeli araçları görebilmek için ailesini de yanında sürükleyerek bu heyecana ortak olmalarını sağladı.

Aileler ile birlikte şehirlerarası yolculuk yaptıklarını, rallinin kendileri için bir yarış olmadığını sadece bir yerden bir yere usul usul gitmek olduğunu belirten Yelda Kemiksiz, ''önceden belirlenen adreslere eşim ile birlikte geliyoruz, aileler, çiftler ve arabalar için uygun mu buna bakıyoruz. Daha sonra belirlenen tarihte ekibimizi ilgili yere göndererek katılımcıların konaklama sırasında tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde a'dan z'ye tüm detaylarıyla birlikte hazır hale getirdikten sonra hep birlikte yola çıkıyor ve hafta sonu tatilini gerçekleştirmiş oluyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kulübün kurucusu Sertaç Kemiksiz ise, 'Buraya geleceğimizden haberdar olan yurttaşlarımızın ilgisi hayli fazla buda bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bundan sonraki hedefimiz ise Ankara'dan Avrupa'ya giderek RhinoRun Rallisinin bir sonra ki serüvenlerini düzenlemek olacak. Birinci hedefimiz kulüp üyelerini memnun etmek. Bu hafta Sapanca Alfa Suites & Spa Oteli tercih ettik ve iki gün burada konaklayacağız. Tüm katılımcılara ve işletme sahiplerine şimdiden ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim'' dedi.