ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİ

GÜNCEL

ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİ

Sapanca ilçesinde, Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri "Sabah Namazı Buluşmaları" etkinliği kapsamında Harmanlık Camisinde bir araya geldi.

Meslek dersleri ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerinin organize ettiği, "Sabah Namazı Buluşmaları" etkinliği kapsamında Göl Mahallesi Harmanlık Camisinde bir araya gelen öğrenciler, sabah namazını birlikte kıldı.

Namaz sonrasında ilçe Müftüsü Dr. Faruk Çelik tarafından sabah namazının önemi ile iman konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Harmanlık Camii Derneği tarafından öğrencilere ikramlarda bulunulmasının ardından Uzunkum Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda sabah yürüyüşü yapıldı.

Okuldan yapılan açıklamada, ''Bu faaliyette katkısı bulunan başta Sapanca İlçe Müftümüz Dr. Faruk Çelik, Harmanlık Camii İmam Hatibi Tahir Özden ve Müezzin Kayyımı Mücahit Cengiz olmak üzere katkı sağlayan ve etkinliğe katılan herkese Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri olarak çok teşekkür ederiz'' denildi.