SAADET PARTİSİ'NDEN YARDIM ELİ

SİYASET

SAADET PARTİSİ'NDEN YARDIM ELİ

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, Gazipaşa İlkokulunda ihtiyacı olan öğrencilere yardım eli uzattı.

İlçe Başkanı Yunus Arslan, "Denizde bir damla su nispetinde olabilecek bir yardımı organize etmeye çalıştık. Amacımız pandemi koşullarında ağırlaşan ekonomik sorunlara dikkat çekebilmek imkanları daha geniş olan kardeşlerimizi de teşvik edebilmektir" dedi.

Hayat pahalılığına da dikkat çeken Arslan, şunları kaydetti:

"Ülkemizde artık adeta kronikleşen ekonomik buhran, milyonlarca insanımızı çok zor şartlarda yaşamaya mahkum ediyor. Hayatını idame ettirebilmek için yardıma muhtaç olan insanların sayısını arttırmak gurur duyulacak bir durum olmamalıdır. Maalesef açlık sınırının dahi altında asgari ücret ve emekli maaşlarının yanında işsizlik ülkemizin can yakıcı sorunlarıdır. Ekonomik olarak her gün daha da zenginleşen azınlığın harcamalarını örnek göstererek hele hele her seferinde suçlayacak birilerini bularak sorunların üzeri örtülemez. Gelir dağılımındaki adaletsizlik azalmak yerine sürekli artmaktadır. Kimilerinin bir öğün yemeğe verdiği paranın milyonların aylık kazancının üzerinde olması çok düşündürücüdür.

19-20 yıllık bir iktidarın ekonomik tablodaki sorumluluğu, halci, marketçi, ev sahibinden daha çok olmak zorundadır. Vergilere, elektrik, doğalgaz veya benzin-mazota, yol köprü ücretlerine de marketçiler zam yapmıyor."