BAŞKANLAR PROJELERİ GÖRÜŞTÜ

SİYASET

BAŞKANLAR PROJELERİ GÖRÜŞTÜ

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, engelsiz kafe ile rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

REHABİLİTASYON MERKEZİ VE SOSYAL TESİS

Ertuğ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen ve kıymetli AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ile olumlu bir toplantı gerçekleştirdik. Ekim ayında inşallah Sağlık Bakanlığına bağlı rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemiz için tahsis sağlayacaklarının müjdesini verdiler.

ENGELSİZ KAFE

Engelsiz kafemizin yer tahsisi konusunda da sahil dışında olmasında mutabık kaldık. Benim siyasi partilerimizin güzide temsilcilerinden isteğim şudur. Bu madde oy birliği ile meclisimizden geçsin.

KALICI VE FAYDALI HİZMETLER

Engelli üyelerimiz ve büyük engelli camiam adına Sapancamızın adını taşıyan ilk ve tek engelliler derneği olmanın sorumluluğunu biliyoruz. Yakım bir zamanda mecliste AK Parti Milletvekili Serkan Bayram'a da projelerimiz ve çalışmalarımıza hakkında bir sunum gerçekleştireceğim. Ayrıca MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül ve Yİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır başta olmak üzere bazı milletvekilleri ile görüşmeler gerçekleştireceğim. Kalıcı ve faydalı hizmetlerde buluşmak dileğiyle."