E-TWİNNİNG BELGELERİ DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ

GÜNCEL

E-TWİNNİNG BELGELERİ DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ

Sapanca ilçesinde, Ulusal Destek Merkezi tarafından Ulusal Kalite ve Avrupa Kalite Belgesi almaya hak kazanan öğretmenlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Sapanca İlkokulu konferans salonunda yapılan törene; Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Şube Müdürü Vedat Tezbiten, Sapanca İlkokulu Müdürü Orhan Öz, Sinan Göksun İlkokulu Müdürü Serkan Adıyaman, Nazmiye Ömer Sözer İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Özaytürk, Gazipaşa İlkokulu Müdürü Arif Ziya Yanık ve öğretmenler katıldı.

Törende; E-twinning alanında gösterdikleri başarıdan dolayı; Sapanca İlkokulu Öğretmenleri Gültekin Çil, Meltem Karabudak, Nihal Yıldırım, Gazipaşa İlkokulu Öğretmenlerinden Hande Çil, Nazmiye Ömer Sözer ilk ve Ortaokulu Öğretmeni Merve Kozan Sucu ve Sinan Göksun İlkokulu Öğretmeni Reyhan Aktaş'a belgeleri takdim edildi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, ''Öğretmenlerimizin E-twinning çalışmaları, ulusal ve uluslararası alanda çok önemseniyor. Bu alanda görev yapan öğretmenlere ise mesleki anlamda vizyon ve çeşitli fırsatlar sunabiliyor. Bu alanda ciddi çalışmalar olduğu da görülüyor. Bu sebeple bu çalışmaları çok başarılı buluyorum. Avrupa Kalite Ödülü alan ve E-twinning okulu olma yolunda ilerleyen okullarımızı, okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum'' dedi.