İŞ VE SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

GÜNCEL

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Şevval Özen ve Muhammet Ali Yılmazer muhteşem bir düğünle evlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sapanca Belediyesi eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Aydın Yılmazer ve Nurten Yılmazer çiftinin oğulları Muhammet Ali Yılmazer ile Hediye ve Engin Özen çiftinin kızları Şevval Özen, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

NİKAH

Uzunkum Park'ta gerçekleşen törende genç çiftin nikahını Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen kıydı. Özen çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Katılımın yoğun olduğu düğünde bir çok sanatçı sahne aldı. Geçenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde Özen ve Yılmazer aileleri davetlilerle yakından ilgilendi.

KATILIM

İş, siyaset ve akademi dünyasını bir araya getiren düğün törenine; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ali İnci, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi Başkanı Şahin Karaaslan, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, AK Parti eski Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zeki Toçoğlu, Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanı ve Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Akyazı Belediyesi eski Başkanı Hasan Akcan ve Erenler Belediyesi eski Başkanı Cavit Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı.