PEYZAJ VE SÜS BİTKİCİLİĞİ FESTİVALİ

GÜNCEL

PEYZAJ VE SÜS BİTKİCİLİĞİ FESTİVALİ

Sapanca Kırkpınar sahilinde düzenlenen Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali, 200 firmanın katılımıyla düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Geçtiğimiz yıl 21 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan ve bu yıl da 200'e yakın stant ile açılışı gerçekleştirilen fuara ilişkin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Artık ülkemiz Sakarya'nın önderliğinde Sakarya'nın gayretleri ile dünyaya fidanlarını satmaya ve dünyaya fidanlarını buradan göndermeye başlamıştır" dedi.

Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali başarıyla geçirdiği üç yılın ardından yoluna PSB Anatolia 2021 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı olarak devam ediyor. Bu sene dördüncüsü 8-11 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar'da düzenlenecek olan fuar görkemli bir törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı. Peyzaj ve süs bitkilerine dair her şeyin bulanabileceği PSB Anatolia Fuarı, sektörün buluşma noktası oldu. Bu yıl 200'e yakın standın kurulduğu fuara yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçinin katılması bekleniyor. PSB Anatolia Fuarı, peyzaj ve süs bitkileri sektöründe faaliyet gösteren tüm ürün profilini bir araya getiriyor. PSB Anatolia Fuarı, süs bitkilerinin yanında; peyzaj tasarım ve uygulama, sert zemin ve doğal taş, aydınlatma, biyolojik gölet ve havuz, üretim ekipmanları, oyun grupları, kent ekipmanları firmalarına ev sahipliği yapıyor. PSB Anatolia Fuarı ziyaretçilerine, geniş ürün profili sunarak, tüm ihtiyaçlarına hızlı ve kolay şekilde ulaşma imkanı sunuyor.

11 Eylül Cumartesi gününe kadar Sapanca Kırkpınar'da sektörün nabzının atacağı fuarın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti Yerel Yönetimler Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, kaymakamlar, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, STK temsilcileri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Sapanca Kırkpınar sahilinde düzenlenen Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali, 11 Eylül Cumartesi Günü sona erecek.