İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

GÜNCEL

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Sapanca ilçesinde, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, ''Dün elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Nihal Bıkım öğretmenimiz ve muhterem babası Fehim Bıkım'ın üzüntüsü içerisindeyiz. Nihal hocamız ve muhterem babasına Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başta ailesi olmak üzere eğitim camiamız ve öğrencilerimizin başı sağ olsun. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Uzun bir aradan sonra tekrar yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah okullarımız bundan sonra hiç kapanmaz. Tüm veli ve öğrencilerin her türlü dilek ve istekleri için Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapılarının daima açık olduğunu bilmelerini istiyorum. İlköğretim Haftamız kutlu olsun"  dedi.

Törene; Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.