SAPANCA'DAN YANGIN BÖLGELERİNE DESTEK

GÜNCEL

SAPANCA'DAN YANGIN BÖLGELERİNE DESTEK

Türkiye'nin farklı şehirlerinde çıkan orman yangınlarının ardından, yangından etkilenen bölge haklı için Sapanca Belediyesi ve Sapanca Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile kıyafet yardımı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki usta öğretici, kursiyer ve gönüllü kadınlardan oluşan yardımseverler, Sapanca Belediyesi tarafından temin edilen kumaşlardan farklı desenlerde ve farklı ölçülerde şalvar üreterek yangın bölgelerine gönderdi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Öze, "Ülkemizde yaşanan yangın felaketlerinden Bu yangınlarda hepimizin ciğerleri yandı. Bölgedeki vatandaşlarımız için yaptığımız farklı alanlardaki yardımlarımızın dışında başka ne gibi bir faydamız olur diye düşündük ve Sapanca Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde ortak bir proje gerçekleştirdik. Usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerin dikmiş oldukları, o yörenin günlük giysileri içerisinde yer alan şalvarlar dikerek yangın bölgelere gönderdik. Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerimiz Sevgi Ocak, Özgül Gençaydın, Leyla Ağır, Gülten Demir, Gamze Ayanoğlu ve Aysun Serdaroğlu başta olmak üzere kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.