MİLLETVEKİLİ ATABEK'TEN SAPANCA'DA ZİYARETLER

SİYASET

MİLLETVEKİLİ ATABEK'TEN SAPANCA'DA ZİYARETLER

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Sapanca'da biz dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Atabek'in ziyaret Sapanca'da gerçekleştirdiği ziyaretlere; AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları ile partililer katıldı. 

Program kapsamında ilk olarak ilçe teşkilat binasında toplantı gerçekleştirildi. Burada konuşan Belediye Başkanı Özcan Özen, görev süresi boyunca belediye tarafından gerçekleştirilen ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Atabek ise "Güzel İlçemiz Sapanca'mızın misafir perver teşkilatına ve tüm Sapancalılara öncelikle teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın ve belediye başkanımızın gayretli çalışmalarına her daim şahit oluyoruz. Bu güzel ilçemizin güzelliklerine güzellik katan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Sakarya'mız, Sapanca'mız durmadan yorulmadan hizmet aşkıyla hizmet yoluna devam edecektir. Sadece millete hizmet etmek için yola çıkmış olan, bizler laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyan hizmet etmek için canla başla çalışan teşkilatın mensuplarıyız. Tüm kademelerimiz ile birlikte tek yürek olarak daha güzel bir Türkiye için Sakarya ve Sapanca için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Atabek ve beraberindekiler toplantı sonrası; Er-Tek Otomotiv Fabrikasını ziyaret ederek fabrikadaki üretim aşamaları hakkında bilgi aldı, fabrika çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Atabek, daha sonra Sapanca Turizm Derneği, Fidanlık Borsası, Cabir Deluxe Hotel ve esnaf ziyaretleri geçekleştirdi. Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Atabek, annesi vefat eden önceki dönem Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın'ı Sapanca'daki evinde ziyaret ederek taziyede bulundu. 

Ziyaret sonrası konuşan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, ilçeyi ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde ve bizzat ziyaret edip dinleyen Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özcan Özen ise, "Bugün AK Parti Sakarya Milletvekili Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek hanımefendiyi Sapanca'mızda misafir etmekten onur duyduk. Yoğun iş temposu içerisinde zaman ayırıp ilçemizi ziyaret eden, vatandaşımızı dinleyen, Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek'e çok teşekkür ederiz. Her daim halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu düsturuyla milletimizin emrindeyiz. Tüm ekibimle ilçemizin en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmetlerde kurumlar arası ilişkiler çok önemli. Hizmet için tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisindeyiz. İnsana hizmeti esas alan, insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla tüm kurumlarımız ile uyum içindeyiz" sözlerine yer verdi.