İSTANBUL'DA PARÇALADILAR SAPANCA'YA GÖMDÜLER

YAŞAM

İSTANBUL'DA PARÇALADILAR SAPANCA'YA GÖMDÜLER

İstanbul'da zengin Araplara emlakçılık yapan İranlı karı kocanın İstanbul'da öldürüldükten sonra Sapanca'ya gömüldüğü yönünde bulgulara ulaşıldı.

Sapanca'nın Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi'nde bahçede gömülü olarak bulunan İran uyruklu 40 yaşındaki A.S. eşi 39 yaşındaki M.Z. cinayetinde polis sır perdesini aralamak için araştırmasını sürdürüyor.

Hunharca katledilen İranlı karı kocanın Türkiye'de işyeri olmadan zengin yabancılara emlakçılık hizmeti verdiklerinden yola çıkan polis cinayetin emlak komisyonu yüzünden çıkan anlaşmazlık nedeniyle işlendiği ihtimali üzerinde duruyor.

Ortaya çıkartılan vahşet sonrasında öldürülen İranlı karı kocanın tanıdığı olan aynı ülke vatandaşı A.M.'nin de emlak komisyonculuğu yaptığı Ortadoğu ülkelerinden gelenlere komisyon karşılığında emlak satışı yaptığı öğrenildi.

Polisin ilk tespitlerine göre cinayet İstanbul'da işlendikten sonra cesetler parçalanarak ayrılarak Sapanca'ya gömüldü.

Bu kapsamda polis İranlı karı kocanın İstanbul'da yaşadıkları adreslerde de arama ve inceleme yaptı. Burada da bazı bulgulara ulaşan Sakarya Polisine göre vahşeti gerçekleştirenler cesetleri gömmek için Sapanca ilçesini bildikleri için tercih etti.

Polis ayrıca öldürülen karı kocanın kullandıkları cep telefonlarının geçmişe yönelik arama ve sinyal kayıtlarının tespiti için HTS kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede katledilen karı koca ile tutuklanan cinayet şüphelisi A.M.nin telefonlarının son sinyal alınan baz istasyonlarındaki diğer hatlarla olan görüşmelerine yönelik takip yapılacak.

İranlı karı kocanın banka hesapları da incelenirken vahşeti birden fazla kişinin işlediği detayı üzerinde duruluyor.