VALİ KALDIRIM TALİMAT VERDİ, SAPANCA'YA ÖZEL ÖNLEM!

YAŞAM

VALİ KALDIRIM TALİMAT VERDİ, SAPANCA'YA ÖZEL ÖNLEM!

Sapanca'da son bir ay içerisinde silahla yaralama olaylarının artması sonrasında Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatı ile ilçeye Adapazarı'ndan asayiş ekipleri gönderildi.

Yaz aylarında hareketlenen Sapanca İlçesi'nde özellikle son aylarda silahlı olaylarda artış olması bu konuda halktan da şikayetler gelmesi üzerine Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatı ile Adapazarı'ndan Sapanca'ya takviye polis ekipleri gönderilmeye başlandı.

Medyabar'ın aldığı bilgilere göre son bir ay içerisinde havaya rastgele ateş edilmesi üzerine 2 kişinin yorgun mermiden yaralanması ve ilçede her akşam silah seslerinin duyulması üzerine turistlik bölge olan Sapanca'da bu yaşananlar huzursuzluk yarattı.

İlçe ekipleri yetersiz kalınca önlem olarak Adapazarı'ndan ilçeye her akşam ekipler gelmeye başladı. Motorize yunus ekiplerinin yanı sıra asayiş şube müdürlüğünden ekipler de ilçeye benzer uygulamalar ve kontrollerde bulunmak üzere gönderilmeye başlandı.

Son olarak Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatı ile Sapanca ilçesine gönderilen ekipler dün gece ilçe genelinde büyük çaplı uygulama gerçekleştirdi.