SAPANCA MYO'DA ''KALİTE'' TOPLANTISI

GÜNCEL

SAPANCA MYO'DA "KALİTE" TOPLANTISI

Sapanca Meslek Yüksekokulu'nda, YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme süreci öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen toplantıya SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naci Çağlar, Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Selcen Vodinalı, Üniversite İletişim Koordinatörlüğü ile akademik ve idari personeli katıldı.

İç Kalite Güvence Sistemi hakkında bir sunum yapan MYO Müdürü Zengin, okulun stratejik amaçları, +1 uygulamalı eğitim modeli rakamları, uzaktan eğitim süreci, iç ve dış paydaşların katılımları, akademik yayınlar, akademik danışmalıklar ve işyeri eğitimi hakkında bilgi verdi.

Kalite Koordinatörü Vodinalı üniversitenin stratejik planı, kalite komisyonu, kalite koordinatörlüğü ve kalite elçileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kalite güvence sistemi yapılanması hakkında bilgi veren Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise "Mesleki uygulama ağırlıklı bir üniversite olarak misyonumuz, topluma hizmet, sektörle buluşma ve veriye dayalı bir anlayış ortaya koymaktır" diye konuştu.