YAYDER'İN YENİ BAŞKANI ÖMER TURAN

GÜNCEL

YAYDER'İN YENİ BAŞKANI ÖMER TURAN

Sapanca Soğucak Yaylası Koruma Kollama ve Kalkındırma Derneği (YAYDER) 2. Olağan Genel Kurulu'nda Ömer Turan başkan olarak seçildi.

Gazipaşa İlkokulu Spor Salonunda tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda Ömer Turan 2017 yılından bu güne başkanlığı sürdüren Osman Şükrü Memi'den devraldı.

Turan, kongrede yaptığı konuşmada Osman Şükrü Memi'ye hizmetleri için teşekkür ederek, "Derneğimizin kurucu üyelerinden olan kıymetli büyümüz Osman Şükrü Memi'ye derneğimiz adına bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederiz.

Sapanca'mızın bir değeri olan Soğucak Yaylamızı tüm bireylerin koruyup kollaması gerekir. Yaylamızı gelecek nesillere daha iyi bir şekilde bırakabilmek için yönetim kurulu üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikte mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Ayrıca, yaylamızın genel durumu ve yaban hayatını korumak adına çeşitli projelerimizi ilerleyen süreçte hayata geçireceğiz. Genel Kurulumuza katılan tüm üye ve gönüllülerimize teşekkür ederim'' dedi.

YÖNETİM KURULU

Turan başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

İsmail Barasoğlu, Selahattin Seçgin, Sadık Doğan ve Emin Şirin. Denetleme Kurulu Musa Akyol, Fuat Şahinoğlu ve Erdal Bayrak.