ETWİNNİNG PROJELERİ SERTİFİKA TÖRENİ

GÜNCEL

ETWİNNİNG PROJELERİ SERTİFİKA TÖRENİ

Sapanca Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu'nda eTwinning projesini tamamlayan öğretmen ve öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.

Türkiye'den 9, Avrupa'dan 6 ortak okulla çalışarak yenilikçi ve farklı İngilizce öğretim metotlarıyla İngilizce öğrenmeyi, teknolojiyi verimli kullanarak iş birliği içinde çalışmanın hedeflendiği Blended English projesi, İngilizce Öğretmeni Merve Kozan Sucu öncülüğünde 6. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

Bir diğer proje olan "New Age New Stage" projesinde ise Türkiye'den 10, Avrupa'dan ise 3 ortak okul görev aldı. 5. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen projede web 2.0 araçlarını etkin kullanılması, teknoloji kullanımını ve internet güvenliği gibi konular yer aldı. 4 aylık süreçte tamamlanan proje Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Pakize Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirildi.

Projelerin tamamlanmasının ardından ise sertifika töreni düzenlendi. Törende projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilere; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vedat Tezbiten ve Mustafa Bektaşoğlu ile Okul Müdürü Mehmet Özaytürk tarafından sertifikaları takdim edildi.