GAZİPAŞA İLKOKULU'NUN BAHÇESİ ŞİMDİ DAHA GÜZEL

GÜNCEL

GAZİPAŞA İLKOKULU'NUN BAHÇESİ ŞİMDİ DAHA GÜZEL

Sapanca Gazipaşa İlkokulu'nun bahçesine Adapazarı ENKA Özel Okulları ve Sapanca Belediyesi işbirliğinde bitki dikimi gerçekleştirildi.

Gazipaşa İlkokulunun bahçesinde ENKA Okullarının Adapazarı Şubesinin desteği ile bitki dikimi gerçekleştirildi. Çalışmalara Sapanca Belediyesi de destek verdi.

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede "Gazipaşa İlkokulumuzun bahçesi belediyemiz okulumuz işbirliği ile çeşitli bitkilerle güzelleştirildi. Değişik formlarda ekilen süs bitkilerinin çocuklarımızın da beğenisini alacağına inanıyorum. Sapanca Belediyesi ve Adapazarı ENKA Okullarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ise "İlçemizin her noktasını çocuklarımızın, gençlerimin rahat nefes alabilecekleri, dinlenebilecekleri yeşil alanlara dönüştürmeye çalışıyoruz. Bugün de ENKA Okulları'nın katkısıyla Sapanca Gazipaşa İlkokulumuzun bahçesi farklı bitkilerle güzelleştirildi. Bitkilere zarar veren değil, doğayı, bitkileri seven ve koruyan nesiller yetiştiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sapanca Gazipaşa İlkokulu Müdürü Arif Ziya Yanık, okul bahçesinde yapılan bitki dikimi çalışmasında emeği geçen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e ve Adapazarı ENKA Okulları'na teşekkür etti.