KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ESNAF ZİYARETİ

GÜNCEL

KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ESNAF ZİYARETİ

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakam Bayar ve Başkan Özen,  gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde çalışmalar hakkında bilgiler verirken, esnafın sorun ve isteklerini de dinledi.

Esnafın ilçenin en büyük can damarı olduğu belirten Kaymakam Bayar "İlçemizin kalkınmasının öncülerinden olan esnaflarımızın kalkınması hepimiz için önemlidir. Her zaman ilçe esnafımızın yanındayız. Onların da gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Talepleri yerinde dinliyoruz" dedi.

 "Toplumumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, onların fikirlerini önemsiyoruz" diyen Başkan Özen "Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli.  Sadece hizmetlerimizle değil, muhabbetimizle de komşularımızın, esnafımızın gönlünde yer edinebilmişsek ne mutlu bize. Biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü Sapanca demektir. Onun için her zaman esnafımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz.  Kentimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.