BELEDİYEDEN 'SAPANCA VE GENÇLİK' TEMALI YARIŞMA

GÜNCEL

BELEDİYEDEN 'SAPANCA VE GENÇLİK' TEMALI YARIŞMA

Sapanca Belediyesi "Sapanca ve Gençlik" temalı online kompozisyon yarışması düzenledi.

Sapanca Belediyesi, gençlerin evlerinde geçirdiği zamanı verimli bir şekilde değerlendirmelerini ve toplumsal hayata devam edebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği yarışmalara bir yenisini daha ekledi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenlendi.

İlçedeki tüm gençleri yarışmaya katılmaya davet eden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Sapanca ve Gençlik' temalı yarışmamızda gençlerimizden; ilçemizin tarihi, sanatsal, kültürel değerlerini ya da ilçemizin kendilerinde bıraktığı izlenimleri, güzellikleri kaleme almalarını bekliyoruz. İnanıyorum ki bu yarışma sonucunda gelen eserleri okuduğumuzda gençlerimizle gurur duyacağız. Yaşadığı yerin farkında ve farkındalıklarını kaleme döken gençlere sahip olduğumuza inanıyorum" dedi.

YARIŞMA HAKKINDA BİLGİLER KATILIM ŞARTLARI

Kompozisyon yarışmasına Sapanca'daki lise öğrencileri katılabilecek. Yarışmada ilk 3'e girenlere çeşitli ödüller verilecek. A4 formatındaki kağıtlara yazılacak kompozisyonun alt kısmına başvuranın adı, soyadı, okulu ve telefon numarası yazılarak metnin fotoğrafı çekilerek, 0 534 834 46 76 numaralı whatsapp hattına gönderilerek yarışmaya katılım sağlanabilecek.

Eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış ve yayımlanmamış olması gerekmektedir. Her yarışmacı yalnızca 1 (bir) eserle katılabilecektir. Yarışmaya; katılacak olan öğrenciler, beyaz çizgisiz kağıt kullanacak, yazım ve noktalama işaretlerine dikkat edecektir. Bilgisayar ya da el yazısı (okunaklı ve anlaşılır olma şartıyla) isteğe bağlıdır. Katılımcı öğrencinin; adı, soyadı, okulu ve sınıfı eserin sağ alt köşesine yazılacaktır. Son başvuru tarihi; 21 Mayıs 2021'dir. Yarışma sonucu Sapanca Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklanacaktır.