İZMİT CADDESİ'NE YENİ GÖRÜNÜM

GÜNCEL

İZMİT CADDESİ'NE YENİ GÖRÜNÜM

Sapanca Belediyesi İzmit Caddesi'nde gerçekleştirdiği çalışmalarda son olarak yeni dekoratif aydınlatmaları hayata geçirdi.

Sapanca Belediyesi değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak İzmit Caddesi'ndeki aydınlatma direklerini baştan aşağıya yenileyen Sapanca Belediyesi güzergaha yeni bir görünüm kazandırdı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "İlçemizin mimarisine uygun estetik ışıklandırma sistemleriyle ilçemize ayrı görsel güzellik kattığımıza inanıyorum" dedi.

Özen, "Çevre düzenleme çalışmalarının ardından caddemiz ilçemizin katma değerini yükseltecek önemli bir miras olacak. Düzenleme çalışmaları kapsamında İzmit Caddesi'ne dekoratif aydınlatma sistemini yaptık. Aynı zamanda baskı beton asfalt çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Dekoratif aydınlatma yapılan caddemiz eski görüntüsüne nazaran daha güzel bir görünüme kavuştu. Turizm kenti olan Sapanca'mıza otoban gişelerinden gelen misafirlerimizi ilçeye yakışan görsellikle ağırlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.