BAŞKAN ÖZEN, DERECEYE GİREN YARIŞMACILARA ÖDÜLLERİNİ VERDİ

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN, DERECEYE GİREN YARIŞMACILARA ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konulu resim yarışmasında dereceye giren katılımcılara ödülleri verildi.

Yarışmaya katılan tüm çocukları kutlayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Korona virüs salgını sebebiyle çocuklarımız bu 23 Nisan'ı evlerinde geçirmek durumunda kaldılar. Biz milli bayram heyecanını hep birlikte yaşayalım, 23 Nisan coşkusunu paylaşalım diye çocuklarımızdan hayallerindeki 23 Nisan'ı resimlemelerini istedik. Elimize birbirinden güzel resimlerle ulaştı. 23 Nisan konulu resim yarışmamızın kazananlarını yürekten kutluyorum, yarışmamıza katılan tüm çocuklarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah bir sonraki yıl çocuklarımız ellerinde bayrakları ile bayram coşkusunu caddelerimizde, sokaklarımızda tüm heyecanıyla yaşayacaklar" dedi.

Özen, konuşmasının ardından yarışmada birinci olan Sapanca İlkokulundan Mina Beytemur, ikincilik olan Sapanca İlkokulundan Aden Dağtekin ve üçüncü olan Sinan Göksun İlkokulundan Ecrin Altun'a ödüllerini takdim etti.