BARIŞ YILDIZ YENİNDEN BAŞKAN

GÜNCEL

BARIŞ YILDIZ YENİNDEN BAŞKAN

Sapanca Muhtarlar Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulu'nda Barış Yıldız Başkan seçildi.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nde düzenlen kongreye; Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, belediye meclis üyeleri, STK ve oda başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

Divan Başkanlığını Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, katip üyeliklerini Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar ve Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz'ın yaptığı kongrede ilk olarak Sakarya Muhtarlar Federasyonu'na katılma kararı alındı.

Yapılan oylamada ise mevcut Başkan Barış yıldız yeniden başkan seçildi. Yıldız'ın yönetimi şu isimlerden oluştu:

Hatice Cebeci, İlhan Sezer, Fikret Balkaya, Nuri Bostan, Ömer Çapoğlu ve Kazım Demir, Denetim Kurulu: Ali Çömlekçioğlu, Hasan Koçlu, Murat Keskin, Federasyon Delegeleri: Barış Yıldız, Ali Çömlekçioğlu, Hasan Koçlu ve Serkan Başar 

Seçimlerinden ardından konuşan Başkan Yıldız, Sapanca Muhtarlar Dayanışma Derneğini, muhtarlara ve Sapanca'ya daha iyi bir hizmet sağlamak amacıyla kurduklarını söyledi.

Yıldız, "İlçemizde bulunan muhtarlıklarımızın birlik beraberlik ruhu ile hareket ederek ilçemizin ve muhtarların sesini hem ilimizde hem bölgemizde duyurmak sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Sakarya ilinin tüm ilçelerinde kurulmuş olan muhtar dernekleriyle ile tek bir çatı altında toplanacağımız Sakarya Muhtarlar Federasyonu'na katılım sağlayarak muhtarların sesini hem ilimizde hem de ülkemizde duyuracak olmanın heyecanını yaşıyoruz" diye konuştu.