TANTAN GÜVEN TAZELEDİ

GÜNCEL

TANTAN GÜVEN TAZELEDİ

Merkezi Sapanca'da bulunan Türkiye Çanakkale ve İstiklal Savaşları Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Fehmi Tantan, güven tazeledi.

Türkiye Çanakkale ve İstiklal Savaşları Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Genel Merkezi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Dernek binasında yapılan genel kurulda, seçimlere tek liste ile gidildi. Pandemi kurulları içinde yapılan genel kurula, 199 üyeden 118'i katıldı.

Divan yönetiminin oluşturulmasının ardından, İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Divan kurulunun ardından mevcut yönetim ve denetleme kurulunun raporları ayrı ayrı okunarak oylandı. Gündemin 6'ncı maddesinde ise Türkiye genelinde illerde ve ilçelerde şube açılıp, kapatılması için yönetime yetki verildi. Derneğin isminin başına 'Türkiye' ibaresinin eklenmesi için yönetime yetki verilmesinin ardından yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu seçimlerine geçildi.

Yapılan oylamada yeniden Genel Başkan seçilen Fehmi Tantan'ın yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yüksel Öz (Başkan Yardımcısı), Vural Bayrak (Başkan Yardımcısı), Adnan Akçelik (Genel Sekreter), Hüsnü Güven (Genel Sekreter Yardımcısı), Tülay Yapulu (Sayman), Rıdvan Yılmazer (Sayman Yardımcısı), Disiplin Kurulu: Nedim Yılmazer, İbrahim Türkoğlu, Rıdvan Yılmazer, Denetleme Kurulu: Metin Kazdal, Sabri Tantan, Süleyman Civelek