BAŞKAN ERTUĞ'TAN BAŞKAN YÜCE'YE TEŞEKKÜR

GÜNCEL

BAŞKAN ERTUĞ'TAN BAŞKAN YÜCE'YE TEŞEKKÜR

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Ertuğ, Sapanca sahiline talep ettikleri engelli tuvaleti ve şarj istasyonu için Başkan Yüce'ye teşekkür etti.

Yapılması planlanan engelsiz kafe için yer tahsisinde Başkan Yüce'den yardım isteyen Ertuğ,  "Yazın Sapanca sahilinde biz engellilerin oturup çay içebilecekleri bir yerimiz yok. Ayrıca Sağlık Bakanlığı'na bağlı her yaştan engelli vatandaşlarımızın faydalanabileceği rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemiz içinde desteğinizi bekliyoruz. Amacımız engelli camiamıza kalıcı projelerle hizmet etmek. Kalıcı projelerimizle engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşam sürmelerini sağlamak en büyük dileğimiz" dedi.

Başkan Yüce ise "Engelli vatandaşlarımız her zaman önceliğimizdir. Çok güzel projeleriniz var. Engelsiz kafe için en kısa sürede bir heyet gönderip inceleme yaptıracağız. İnşallah birlikte çözüme kavuşturacağız" şeklinde konuştu.  

Ziyaret sonunda Başkan Yüce'ye teşekkür plaketi takdim eden Ertuğ, "Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Ekrem Yüce'ye ilgi alakası için şahsım ve derneğimiz adına çok teşekkür ederim" diye konuştu.