AMAÇ KIRMIZIDAN KURTULMAK

GÜNCEL

AMAÇ KIRMIZIDAN KURTULMAK

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçedeki denetimlerine aralıksız devam ediyor.

 

Sapanca Belediyesi ekipleri kontrollü normalleşme döneminde denetleme modeline uygun olarak Sapanca'nın tüm mahallelerini sokak sokak geziyor. Kaymakam Bayar ve Başkan Özen'in de eşlik ettiği denetimlerle yüksek riskli kategoride sınıflandırılan ilimizin düşük riskli sınıflandırmaya geçiş yapması için katkı sağlanması amaçlanıyor.

DENETİMLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLECEK

Yapılan denetimle ilgili olarak bilgi veren Kaymakam Bayar, "İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 il valiliğine 14 maddelik yeni bir genelge gönderildi. Kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetim modeline geçildi. Bu genelgeye göre ilçemizde gerekli denetimleri gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından 7 gün 24 saat görev yapılarak, denetimlerimiz aralıksız sürdürülecektir" dedi.

YAŞADIĞIMIZ BU ZORLU SÜRECİ EL BİRLİĞİYLE ATLATACAĞIZ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ise yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı Covid-19 değerlendirme haritasında tüm ülkemizin mavi renkle tanımlanması en büyük temennimiz. Bunu da tabi ki kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılmadan kurallara harfiyen uyarak gerçekleştireceğiz. Hem vatandaşlarımızdan hem esnaflarımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas davranmalarıdır. Yaşadığımız bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız" şeklinde konuştu.