BAYAR VE ÖZEN'DEN DİNAMİK DENETİM

GÜNCEL

BAYAR VE ÖZEN'DEN DİNAMİK DENETİM

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe esnafına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Yapılan denetleme faaliyetlerinin amacına değinen Kaymakam Bayar, "Dinamik denetim süreciyle vakalarımızın normalleşme sürecinde artmasını önlemek ve en kısa sürede mavi renge dönmektir. Denetimlerimizi sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Hayatımızın her alanının normalleşmesi için tüm kurallara uymamız gerekmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızı bilinçlendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

HERKES KURALLARA UYMALI

Başkan Özen ise yaptığı açıklamada, normalleşme sürecinde kuralların kesinlikle unutulmaması gerektiğini söyledi.

Özen, "Normalleşme dönemimizle birlikte kaymakamımız ile birlikte ilçe esnafımıza ziyaretler yapıyoruz. Bir, bizlerin yapacağı kamu kuruluşları, kamu görevlilerinin yapacağı denetimler var. Maske, mesafe, hijyene dikkat ederek bu süreci en huzurlu şekilde ve kısa sürede tamamen atlatmak istiyoruz. Herkes kurallara uyduğunda inşallah rakamlarımız yükselmek bir tarafa tam tersi düşüşe geçecek. Vatandaşlarımızın yapılan denetimlerde kurallara uyduğunu gördük. Hassasiyet gösteren tüm kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.