SAPANCA HALK PAZARINDA KORONAVİRÜS DENETİMİ

GÜNCEL

SAPANCA HALK PAZARINDA KORONAVİRÜS DENETİMİ

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen koronavirüs tedbirleri kapsamında Sapanca Kapalı Pazar yerinde denetlemede bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla görüşen, sohbet ederek, maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunan Kaymakam Bayar ve Başkan Özen, tüm dünyada etkisini sürdüren, binlerce insanın canına mal olan salgına karşı tedbirlerin önemine değinilerek herkesin bu sorumluluğu bilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Özen, kurallara aykırı davranışlarda bulunanların ilgili yasal yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını da hatırlattı.

"Vaka sayılarının artması sebebiyle biz de belediye olarak tüm birimlerimizle titizlikle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diyen Özen, "Yoğunluğun fazla olduğu ve bulaş hızının yüksek olabileceği pazarlarda, zabıta ekiplerimizin düzenli olarak gerçekleştirdiği denetimlere bugün biz de katıldık. Gördük ki vatandaşlarımız ve esnaflarımız denetimlere yüzde 99 uymaktalar, sosyal mesafe kuralına, maske takmaya ve hijyenik olmaya oldukça özen gösteriyorlar. Bu güzel tutumlarından dolayı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlere yardımcı olan emniyet teşkilatına, jandarma ekiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Pazar denetiminde, Kaymakam Bayar ve Başkan Özen'e, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Recep Çelik ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Tanta'da eşlik etti.