SAPANCA BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ NÖBETTE

GÜNCEL

SAPANCA BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ NÖBETTE

Sapanca Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, merkez ve üst mahallelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı hava durumu tahminlerinin ardından Sapanca'da da beklenen kar yağışı önceki akşam başladı. Sapanca'nın yüksek kesimlerinden başlayarak tüm ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı sonrası Sapanca beyaz örtüyle kaplandı.

Yağışla birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için belediye ekipleri ilçede çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Karla Mücadele Ekipleri ilçenin cadde ve sokaklarında tüm önlemleri alarak tuzlama ve kar küreme çalışmaları gerçekleştiriyor.

İlçe sınırları içerisinde bulunan merkez ve kırsal mahallelerde konuşlanan ekipler tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürürken Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, çalışmaları yerinde inceledi.

Özen, "Yoğun kar yağışının hayatı aksatmaması için ekiplerimiz çift vardiya usulü çalışmalarına devam ediyor. Karın yağdığı ilk saatlerde çalışmalara katılarak hem incelemelerde bulunduk hem de mesai arkadaşlarımıza moral vermek istedim. Herkesin gönlü rahat olsun, ekiplerimiz görevlerinin başında. Bizler Sapanca Belediyesi olarak sahadayız" dedi.

Vatandaşların yaşanabilecek her türlü olumsuzlukta 0 850 224 54 54 numaralı telefondan ve sosyal medya hesaplardan ulaşabilecekleri bilgisi verildi.