BAYRAKTAR'DAN BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

GÜNCEL

BAYRAKTAR'DAN BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

AK Parti 22 ve 23. Dönem İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bayraktar, Başkan Özen'den belediyenin hizmetleri hakkında bilgi alarak görüş alış-verişinde bulundu.

Bayraktar, "Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. AK Belediyeciliğe örnek olmaya çalışıyor. İnşallah Sapanca hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek ve her geçen gün daha güzel bir kent haline gelecektir. Başkanımız ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçenin hak ettiği hizmetleri elde etmesi adına yoğun bir gayret ortaya koyduklarını ifade etti.

Özen, "Göreve gelmeden önce halkımıza sözler verdik. İlçemizin gelişmesi kalkınması, insanlarımızın daha güzel bir Sapanca'da yaşaması için çalışacağımızı taahhüt ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımız için ilçemizin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerde, hükümetimizin, bakanlarımızın, bölge milletvekillerimizin önemli destekleri var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza daha güzel bir Sapanca inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.